VvE-beheer

Financial vision als uw persoonlijke VvE-beheer

VvE- beheer van Financial Vision beschikt over jarenlange ervaring in het beheer en de administratie van zowel grote als kleine verenigingen van eigenaren. Dit varieert van 3 tot 150 appartementen. Wij als Financial Vision streven naar optimale kwaliteit van onze dienstverlening en goede communicatie met onze klanten.

Wij zorgen ervoor dat het VvE-beheer volledig geregeld is. U hoeft zich als VvE geen enkele zorgen meer te maken. Wij besparen u kostbare tijd door onze kennis en jarenlange ervaring voor u in te zetten. Als ervaren VvE beheerder in de regio Limburg kunnen wij het volgende voor u betekenen:

  • Afhandelen verzekeringskwesties
  • Dagelijkste administratie
  • Debiteurenbeheer
  • Financiële jaarstukken
  • Groot planmatig onderhoud
  • Incidenteel onderhoud

Zo heeft u er zelf als VvE geen enkel omkijken meer naar. Neem bij vragen contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

WAT WIJ U BIEDEN

Wij zorgen ervoor dat iedereen gehoord wordt.  Ons doel is klanttevredenheid op ieder moment. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar voor vragen en bij eventuele problemen of spoedgevallen. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over VvE beheer. Wij helpen u graag op weg wanneer het aankomt op effectief en professioneel VvE beheer in de regio Limburg Zo bieden wij onze klanten de beste en meest zorgeloze ervaring aan wanneer ze hun VvE beheer overdragen aan een externe partij. Kiest u voor Financial Vision vastgoed management, dan weet u op ieder moment precies waar u aan toe bent.

VVE-beheer - Financial Vision

Totaalpakket

Financial Vision bied u een totaalpakket aan. Dat betekent dat u zowel privé als zakelijk al uw financiële zaken bij ons kan laten lopen. Zo heeft u alles bij een adres, gemakkelijker voor u en uiteraard ook voordeliger.